top of page
< Back

Overzicht 1 tot 3 oktober 2021

this is tekst

Overzicht 1 tot 3 oktober 2021

Opnieuw een vier op 4 voor de mannelijke senioren.
- Vorige week konden de vrouwen aansluiten bij hun mannelijke collega's, maar dat was vrijdagavond in Bokrijk niet het geval. Ze verloren met 5 - 1 en komen zo in de stand op een 12de plaats te staan. Volgende week is er een ultra moeilijke opdracht tegen Belisia Bilzen.
- Gelukkig was de nederlaag van de vrouwen geen voorbode voor nog meer onheil. Ook op vrijdag wonnen de A reserve al bij al vlot van Peer SV. De B reserve maakten het nog bonter, en wonnen met dubbele cijfers. De A reserve komen zo op plaats 2 na Maasland. De B reserve staan ook op 2, na Opitter, maar blijven met het maximum aan punten virtueel leider.
- Op zaterdag wonnen de C reserve nipt met 1 - 0 na een spannende wedstrijd tegen Maasland. Zij springen naar plaats 7 in de stand, maar maken volgende week de verplaatsing naar leider Opoeteren. Klaar voor een stunt?
- Diezelfde zaterdagnamiddag verloren zowel de U15 en U17 hun wedstrijd. Beide ploegen hebben het moeilijk om punten te sprokkelen. De U17 staan op plaats 6, de U15 op plaats 7.
- Afgesloten werd er op zondagnamiddag. Een monsterscore van 0-8 zie je zelden in het provinciaal voetbal. Al in minuut 2 was het bingo, en snel volgde de 0-2. Als dan ook nog eens de thuisploeg na 15 minuten met tien kwamen te staan was de wedstrijd eigenlijk al beslist. Met een 0 - 6 ruststand leek men op weg naar dubbele cijfers. Dit had er zeker ingezeten als men tijdens de tweede helft niet zo met de kansen knoeide. Ook Turkse Rangers won, en samen hebben beide ploegen nu al een voorsprong van 5 punten op de derde in de stand.

bottom of page