top of page

NIEUWS

16 apr. 2023

Overzicht 14 tot 16 april:

Het Paasverlof was opnieuw spelbreker zodat er weer puzzelwerk was bij Kadijk of de tegenstrevers.

2 apr. 2023

Overzicht 31 maart tot 2 april : Overvloedige regen en Paasverlof zorgden er voor dat een 6tal wedstrijden werden afgelast. Maar ondanks dat toch enkele spannende wedstrijden.

Het eerste verloor thuis van RC Peer. In een spannende wedstrijd waar de paal en lat Kadijk een paar keer van een doelpunt hield. Maar het was ook een sportieve wedstrijd zonder 'randanimatie' zoals we de laatste weken spijtig genoeg meemaakte.
De A reserve wonnen van leider Hamont'99 met 1-0. De U15A won met 7-6 in een adembenemende wedstrijd. Terwijl de B verloor van Sp.Lille in een iets minder fraaie wedstrijd. Alle andere ploegen met rangschikking waren ofwel vrij, of afgelast, of was er bij een van de twee ploegen een spelerstekort.

26 mrt. 2023

Overzicht 25 en 26 maart: Enkele ploegen moesten tegen hun reeksleiders spelen. Het werden daarin ook nog eens spannende wedstrijden.

Zeker niet onder liggen en toch met 3 - 0 achterstand de rust in gaan. Dat was het verdict in Gruitrode voor het 1ste. Toch kwam men na de koffie terug tot 3 - 3, mede dank zij twee strafschoppen.
De vrouwen lijken, nu de titel binnen is de riem niet meer zo strak aan te houden. Gevolg: Een eerste nederlaag.
De A reserve speelden in Heusden gelijk, wat gezien de rangschikking een ontgoocheling is. De B verloor met 2 - 0 in Lommel Kolonie.
De U17 ontvingen leider Achel. Na een voorsprong liet men Achel toch tot 1-3 uitlopen. Men kwam terug tot 2-3 waarna de paniek toesloeg bij de bezoekers. Gevolg : Een 5 tal gele kaarten, maar toch de 3 punten voor de leiders.
Bij de U15 ploegen was het puzzelwerk door verschillende afwezigen. De A speelden gelijk, de B verloor nipt, maar de verrassing kwam van de C. Zij verrasten de ongeslagen leiders Hechtel. Men kwam zelfs ruim voor, om op het einde het nipt te halen met 6-5.

19 mrt. 2023

Overzicht 17 tot 19 maart:
Alles stond dit weekend in het teken van de vrouwenploeg.
Zij haalden vrijdag hun verdiende titel binnen.

Om vrijdag te kunnen supporteren voor de vrouwen speelden de B reserve reeds op donderdag. Zij waren de eersten die de volle buit binnenhaalden.
Dit deden ook de A reserve tegen Leopoldsburg op het D terrein op vrijdag. Zo konden de vrouwen voor de titel knokken voor de talrijke supporters die op de tribune konden genieten van deze titelwedstrijd. Een vlotte 4-1 overwinning was het startsein voor een mooi feestje.
Het eerste elftal haalden ook de drie punten binnen. Dit via een 1-0 overwinning.
De U17, U15A wonnen ook vlot hun wedstrijd. De U15B verloren nipt van de leiders, terwijl er zeker meer in zat. De U15C tenslotte hadden het zeer moeilijk in hun wedstrijd.

12 mrt. 2023

Overzicht 10 tot 12 maart:
Enkele gemeentelijke derby's op het programma. Ook komen de vrouwen steeds dichter bij de titel.

De weergoden waren de oorzaak dat de A reserve op vrijdag op Lindelhoeven letterlijk in het water zagen vallen. Op zaterdag konden het 1ste wel voetballen bij onze buren. Het werd een regelechte derby zoals een derby moet zijn. Veel supporters, sfeer, inzet, doelpunten, met uiteindelijk een juiste eindstand met het gelijkspel.
De vrouwen wonnen bij rode lantaarn Thes en komen zo op 1 punt van de titel. Dit zou dan moeten gebeuren aanstaande vrijdag thuis tegen Stokkem.
De B reserve speelden ook hun kleine derby. In Lille werd nipt verloren met 3-2.
De U17 hadden voor de tweede maal op rij ook hun derby in een thuiswedstrijd. Net zoals vorige week tegen Lindelhoeven werd het 3-2. Deze keer tegen Herkol.
De U15 ploegen haalden een 6 op 9. De C verloor thuis van Lutlommel, maar de A, in Achel 2-7, als de B 3-7 in Hamont waren aan de winnende kant.

5 mrt. 2023

Enkele mooie resultaten, maar ook een enkele tegenvaller in het eerste weekend van maart.

Een tegenvaller was zeker het resultaat van het 1ste elftal. Ze gingen voor de 2de maal onderuit in competitieverband tijdens een thuiswedstrijd in het nieuwe stadion. Een strafschop met uitsluiting, dan dan niet terecht, was één oorzaak. Zelfs met 10 had men zelfs nog de beste kansen.
De vrouwen waren vrij, maar zonder te spelen komen ze een stap dichter bij de titel omdat nr2 verloor.
De A reserve namen de maat van Stal Sport terwijl enkele tientallen meters verder de B reserve een punt nam tegen de leiders van hun reeks.
De U17 deden een goede zaak. Woensdag winst in Kaulille, en op zaterdag winst tegen de buren uit Lindelhoeven. Deze mooie en verdiende winst werd overschaduwd in de laatste minuut door een zware blessure van een speler van Lindelhoeven.
De U15 ploegen zitten in een dipje. Zowel de A als de B verloren, terwijl de C 3 punten in de schoot kreeg geworpen door het forfait van de tegenstrevers.

26 feb. 2023

Wedstrijden 24 tot 26 februari
Door het krokusverlof waren zeker niet alle ploegen volledig op sterkte. Dit kwam dan ook hier en daar boven in de uitslagen.

Het 1ste speelde voor de 7de keer al gelijk dit seizoen. De reden dat de klim naar boven dan ook trager verloopt dan we zelf wilden.
De A reserve wonnen in Herkol met 0 - 3, de B verloor hun wedstrijd.
De vrouwen staan nu wel zeer dicht bij de titel. Ze wonnen moeizaam bij de nummer 3, terwijl de nummer 2 ook verloor. Met nog 6 wedstrijden te gaan en 12 punten voorsprong mag het niet meer fout lopen.
De U17 spelen pas woensdag en de U15 verloren alle drie, maar hier waren er wel veel spelersafwezigen.

12 feb. 2023

Het was een druk programma dat al op woensdag begon. Maar wel een met mooie prestaties

De vrouwen wonnen woensdag van de eerste achtervolger, en op zaterdag moest de 4de er aan geloven. Zo lijkt het er op dat niemand hen van de titel kan houden.
Het 1ste won woensdag van Stal, en moeten zo wachten tot zaterdag om te weten of dit voldoende is voor de periodetitel. Zondag speelde men gelijk bij de leiders, het zoveelste gelijkspel van deze competitie.
De A reserve namen de maat van Paal Tervant en lijken nu ook stilaan de kadans gevonden te hebben.
De B reserve verloren ruim van Kattenbos, dat bovenaan meedoet.
De U17 won in Lutlommel en lijken betere resultaten te gaan behalen dan voor Nieuwjaar.
De U15A speelden woensdag al hun wedstrijd thuis tegen Kattenbos. Het werd een 4-6 nederlaag.
De U15B haalden een voorhistorische 7-7 in Opitter, ondanks een 3-6 voorsprong. Maar in blessuretijd moesten ze 2 doelpunten incasseren, en ging een verdiende overwinning verloren.
De U15C haalden hun 1ste punt van 2023.

5 feb. 2023

Overzicht 3 tot 5 februari:
Vooral thuis kon men dit weekend punten verzamelen. Op verplaatsing was het iets anders.

Het 1ste won vlot van rode lantaarn Stal. Na 8 minuten was het al 3 - 0. Uiteindelijk werd het 5-0. Door deze overwinning zijn er nog steeds mogelijkheden om de 2de periode te halen. Iets waar trouwens nog meerdere ploegen voor in aanmerking komen. De volgende wedstrijd is nu woensdagavond.
Ook de vrouwen wonnen vlot in eigen huis. Dit met 6-0. Aanstaande woensdag spelen ze net als de mannen een belangrijke thuiswedstrijd. Dit tegen eerste achtervolger Zonhoven.
Beide reserveploegen verloren op verplaatsing met 3-2.
De U17 won vlot hun thuiswedstrijd, iets wat de U15C niet kon. Ook de U15A en B gingen onderuit, maar wel op 'vreemde bodem'.

29 jan. 2023

Na een weekje 'sneeuwklassen' werd er dit weekend weer gevoetbald. Niet overal waren de uitslagen zoals we mochten verwachten.

Op vrijdag begon het nochtans goed. Beide reserveploegen wonnen overtuigend. De A van Gestel en de B van Lindelhoeven.
De vrouwen zette dit door in Lommel door met 1-8 te gaan winnen, maar vanaf dan viel het stil.
De U17 en U15C verloren op verplaatsing. De U15A en B deden dit in een thuiswedstrijd.
Het 1ste, in Opglabbeek hadden wel het betere spel, maar gemiste kansen en externe omstandigheden deed de wedstrijd in ons nadeel kantelen.

15 jan. 2023

Het werd, vooral op verplaatsing, een uitgeregend weekend. Maar de ploegen die wel konden spelen voor de punten haalden een 12 op 12.

Het 1ste won in Anadol met 0-3. Mede door de andere uitslagen nestelen ze zich op kop in de tweede periode. De reeks valt op door haar samengekoekte rangschikking, zowel in de algemene stand als de periodestand.
De vrouwen wonnen met 7 - 0 van Bocholt. Volgende vrijdag spelen ze thuis tegen Zonhoven, de enige ploeg die de indruk geven dat ze het onze vrouwen nog moeilijk kunnen maken.
Beide reserveploegen waren vrij, de U17 werd uitgesteld, net zoals de U15C.
De U15A en U15B begonnen hun tweede competitie met mooie overwinningen.

8 jan. 2023

Kadijk SK wint finale regiocup Noord-West Limburg

In de finale nam Kadijk SK het op tegen dorpsgenoot Herkol, dat een reeksje hoger speelt. Er werd gewonnen met 3-1. Naast de eer is er ook nog een sportief extraatje gewonnen voor volgend seizoen. Door deze winst heeft men een deelnameticket beet voor de beker van België van volgend seizoen.

11 dec. 2022

10 december :
Weinig activiteiten omdat de jeugd in de winterstop zit.
Alleen de B reserve en 1ste ploeg kwamen in actie.

Ook de vrouwen moesten normaal gezien spelen, maar de tegenstrever gaf forfait. Door het verlies van Zonhoven is men terug alleen leider met één wedstrijd minder.
De B reserve verloren bij V. Lommel met 3-0
Het 1ste moest zich tevreden stellen met een puntendeling. De redenen opsommen zijn simpel. 4x paal of lat. Telkens zat er wel een voet of been tussen of een uitstekende bezoekend doelman. En dan slaat Murphy toe. Ver in blessuretijd komen de bezoekers uit Elen op 2-2.

4 dec. 2022

2 tot 4 december :
Dit weekend was niet het moment om als topper in de rangschikking tegen een ploeg van Kadijk SK te spelen. Dan had je garantie problemen.

Het 1ste moest naar de leiders van RC Peer. Het werd een derde overwinning op rij en een vijfde wedstrijd zonder nederlaag op rij. De trein lijkt vertrokken. Hopelijk zonder nogal veel te sputteren.
De vrouwen waren vrij en moeten zo Zonhoven, dat won, terug naast zich dulden.
De A reserve verloren in Thes, al was de nederlaag al minder hoog dan de vorige weken.
De B reserve maakten het de leiders uit Grote Heide meer dan moeilijk in een wedstrijd waar meer in zat.
De U17 moest op deze laatste speeldag naar kampioen Paal Tervant dat het maximum van de punten had. De wil om te winnen was groot genoeg om dit ook nog eens te doen. Een deukje in de feestvreugde van de kampioen.
De U15A won met 6-3 van Beekhoek en zette hiermee hun tweede plaats nog wat extra verve bij.
De U15B tenslotte haalde ook verrassend uit tegen Grote Brogel, de tweede in de eindrangschikking. Na een 1-0 met nadien een 1-3 werd toch nog gewonnen met 6-4.
De U15C moest forfait geven door te veel zieken tegen kampioen RC Peer. De rode lantaarn in de rangschikking, maar in de fairplaypunten ingegeven door de scheidsrechters waren zij wel de sportiefste ploeg van de reeks. Ook iets wat je moet kunnen is verliezen zonder onsportief te worden.

gras.png
bottom of page